Jokerit Team voittoon alueliigan pronssiottelussa

26.04.2015

Miesten Team -joukkue selvisi Etelä-Suomen alueliigassa lopputurnaukseen, jossa se kohtasi lauantaina 25.4. runkosarjan sijoitusten perusteella pronssiottelun merkeissä kauden aikana tutuksi tulleen joukkueen, East City Giantsin. Kumpikin joukkue oli saanut jalkeille noin kahden kentällisen verran pelaajia, joten kummallakaan ei ollut erityistä etulyöntiasemaa tämän suhteen. Jokereiden selkeänä tavoitteena oli päättää kausi voittoon ja mitalijuhliin.

Ensimmäisen erän alussa Jokerit hallitsi peliä hienokseltaan ja sai luotua muutamia tilanteita vastustajan maalille. Jokerit siirtyikin ottelussa 1-0 -johtoon Sami Aikion lyötyä Ilkka Töllin vedon jälkeisen irtopallon maalin edestä verkon perukoille. ECG piristyi mitä pidemmälle erä eteni ja saikin pelin paremmin hallintaansa. Ensin ECG tasoitti ylivoimalla 1-1:een ja pian tämän jälkeen siirtyi 2-1 -johtoon. ECG -pelaaja kilautti erän lopussa pallon vielä ylärimaan, mutta enempää maaleja ensimmäisessä erässä ei kuitenkaan nähty.

Ennen toisen erän alkua Jokerit päätti pistää kaiken likoon kauden viimeisen erän kunniaksi. Voiton kampeaminen tappioasemasta ECG:n kaltaista vahvaa joukkuetta vastaan ei olisi helppo tehtävä, mutta pelaajat halusivat kaudelle voitokkaan päätöksen. Toisen erän keskivaiheilla Jokerit onnistuivatkin pikatahtiin kolmesti maalinteossa. Ensin Patrik Törmänen täräytti kaamealla rannelaukauksella lukemat 2-2:een ja pian tämän jälkeen Niko Rouhiainen vei Jokerit 3-2 -johtoon. Jokereiden neljäs maali tuli seuraavassa vaihdossa, kun Vesa Pippuri iski karat sisään maalinedustalta Timo Vornasen laukauksen jälkeen. Tämän jälkeen Jokerit pelasivat järkevää peruspeliä eivätkä päästäneet vastustajaa enää vaarallisille maalipaikoille. Hieno voitto kauden viimeisestä pelistä ja siitä palkkioksi pelaajille pronssiset mitalit kaulaan!

Jokerit Team kiittää kaudesta 2014-2015 kaikkia kilpakumppaneita, tuomareita sekä joukkueen taustahenkilöitä. Nähdään kaudella 2015-2016!