Miesten Team-joukkueen III-divarikausi pakettiin tappiolla

28.03.2015

Miesten Farmijengi kohtasi lauantaina 28.3. kauden viimeisessä III-divisioonaottelussaan SC-RR II:n. Ottelu oli molemmille osapuolille panokseton, Jokereiden sarjasijoitus tulisi olemaan viides ja SC-RR II puolestaan oli matkalla III-divisioonan karsintapelejä. Molemmat joukkueet halusivat kuitenkin pelata hyvän ottelun eikä kentällä nähty turhaa höntsäilyä.

Jokerit vaikutti alussa terävämmältä joukkueelta ja siirtyikin kolmen minuutin pelin jälkeen 1-0-johtoon. Pian tämän jälkeen vapaalyöntitilanteesta Niko Rouhiainen laukoi pallon maaliin, mutta jostain käsittämättömästä syystä tuomarit eivät maalia nähneet ja peli sai jatkua. Jokeripelaajien jäädessä protestoimaan tilannetta, SC-RR II iski terävästi vastaan ja toimitti pallon jokerimaaliin. Jokereiden peli levisi tässä vaiheessa osittain käsiin ja vastustaja pääsi paremmin otteluun sisään. SC-RR II onnistui tekemään ensimmäisessä erässä vielä yhden maalin ja näin lukemat olivat ensimmäisen erän jälkeen 2-1 vastustajalle.

Toisessa erässä Jokereiden peli takkuili ja vastustaja oli lopulta 30 peliminuutin jälkeen 4-2-johdossa.

Kolmannen erän alussa SC-RR II onnistui vielä kahdesta, mutta Jokerit eivät halunneet päästää vastustajaa näin helpolla kauden viimeisessä ottelussa. Joukkue virittikin viimeisille minuuteille vimmatun kirin, jossa se nousi aina 6-5-tilanteeseen. Ottelun viimeisillä hetkillä Jokerit ei kuitenkaan enää tasoitusmaalia onnistunut tekemään, joten ottelusta tappio Farmijengille 6-5-lukemin.

Jokerit keräsi III-divisioonasta saldoksi 6 voittoa, 6 tasapeliä ja 6 tappiota. Vaikean alkukauden jälkeen joukkueen kautta voidaan kuitenkin pitää kohtuullisen hyvänä. Joukkue pystyi haastamaan kaikki lohkon joukkueet varsin tasaväkisesti ja pienellä parannuksella joukkueen sijoitus olisi voinut olla paljon parempikin. Hyvä debyyttikausi tuoreelta joukkueelta, joka tulee ensi kaudella varmasti entistä nälkäisempänä takaisin. Jokerit kiittää kaikkia lohkon vastustajiaan hyvistä otteluista ja rehdistä hengestä, joka oli läsnä kauden jokaisena otteluviikonloppuna!