Farmijengille jatkoaikavoitto HIFK:n II-joukkueesta

27.03.2015

Jokerit Team jatkoi alueliigan osalta taisteluaan lopputurnauspaikasta keskiviikkona 25.3. HIFK:n II-joukkuetta vastaan. Vastustajalla oli lainassa muutama kova pelimies seuran ykkösjoukkueesta, joten Jokerit sai laittaa kaikkensa peliin saadakseen voiton ottelusta. Jokereiden oli pakko napata ottelusta kaksi pistettä, jotta mahdollisuudet alueliigan lopputurnauspaikkaan säilyisivät.

Ensimmäisessä erässä HIFK oli askeleen verran Jokereita edellä. HIFK onnistui ensimmäisessä erässä maalinteossa kahdesti ja Jokerit vain kerran, joten lukemat olivat ensimmäisen erän jälkeen 1-2 vastustajalle.

Toisessa erässä Jokerit sai paremman taisteluilmeen päälle ja tämä alkoikin tuottamaan tulosta varsin nopeasti. Jokerit iski maalin toisensa perään ja lukemat olivatkin jo 7-3 kotijoukkueelle, kun noin seitsemän minuuttia oli pelaamatta. Tämän jälkeen alkoi vastustajan ykköskentän show. HIFK:n kiri huipentui viimeiselle minuutille, jossa se sai tasoitettua ottelun 7-7:ään. Näin ottelun ratkaisu siirtyi jatkoerään.

Jokerit ei menetettyä johtoa jäänyt sen enempää harmittelemaan ja jatkoerää ehdittiinkin pelata vain vajaa minuutti, kun pallo löysi tiensä vastustajan maaliin. Jokereiden sankariksi jatkoerässä nousi Joonas Huusko, jonka komea rannelaukaus yllätti muuten kohtuullisen ottelun pelanneen HIFK-veskarin. Kaksi pistettä Jokereille ja alueliigan lopputurnauspaikka on omissa käsissä. Lopputurnaukseen päästäkseen Jokereiden on voitettava viimeisessä runkosarjaottelussa AC Bohemia. Ottelu pelataan Campo Sportcenterissä keskiviikkona 8.4.

Jokerit Team pelaa seuraavan kerran lauantaina 28.3., jolloin sillä on edessään kauden viimeinen III-divisioonaottelu SC-RR II:sta vastaan. Ottelussa päättyy myös pitkään salibandya tahkonneen Kari Lindholmin pelaajaura liiton sarjoissa. Joukkueen tavoitteena onkin tarjota Lindholmille voitokas päätös uralle. Tervetuloa seuraamaan ottelua Rajakylän Campo Sportcenterille!