Farmijengiltä vahva esitys - sarjakakkonen nurin lukemin 7-3

21.03.2015

Miesten Team-joukkue pelasi lauantaina 21.3. Porvoossa kauden toiseksi viimeisen III-divisioonaottelunsa. Ottelussa vastaan asettui vahvan kauden pelannut Team R-S, joka on matkalla kohti II-divisioonan karsintoja. Edellisessä kohtaamisessaan joukkueet olivat pelanneet tiukan 5-5-tasapelin, joten lauantainkin koitoksesta oli odotettavissa tasainen.

Ensimmäisessä erässä edettiin varsin tasaisissa tunnelmissa aina erän loppuhetkille asti kunnes Jokerit onnistui kahdesti maalinteossa vajaan minuutin sisään. Ilkka Töllin ja Juho Selvisen maaleilla lukemat olivat 2-0, kun ensimmäiset 15 minuuttia oli pelattu.

Toisen erän alussa Jokerit siirtyivät jo 3-0-johtoon, mutta erän puolivaiheilla Team R-S kavensi ensin ylivoimalla 3-1:een ja reilu minuutti tästä 3-2:een. Tämän jälkeen toisessa erässä ei maaleja nähty, joten lukemat olivat kutkuttavat 3-2 kahden erän jälkeen.

Kolmanteen erään molemmat joukkueet lähtivät entistä sisukkaampina ja tällä kertaa vahvemmaksi joukkueeksi osoittautui Jokerit. Ensin Sasu Turunen siirsi Jokerit mahtavalla rystylämärillä 4-2-johtoon ja muutama minuutti tämän jälkeen Niko Rouhiainen vei Jokerit jo 5-2-johtoon Turusen esityöstä. Tässä vaiheessa Team R-S turvautui aikalisään, josta ei kuitenkaan apua vastustajalle ollut. Hetki aikalisän jälkeen Roni Kiviharju kasvatti Jokereiden maalisaldon kuuteen hienolla lyöntilaukauksella vapaalyöntitilanteessa. Vahvasti taistellut Jokerinippu peitti hyvin vastustajan laukaukset ja viimeisenä lukkona toimi todella vahvan ottelun Jokereiden maalilla pelannut Oskari Saari. Tomi Harjumaaskola viimeisteli loppulukemat 7-3 kolme sekuntia ennen loppusummeria. Ottelun erikoisuutena voidaan pitää viimeistä kymmentä sekuntia, jonka aikana tehtiin kaksi maalia ja tuomittiin kolme jäähyä.

Ottelussa nähtiin todella kypsä esitys Jokereilta, joka on parantanut peliään kauden loppua kohden. Joukkueen on hyvä jatkaa tästä kohti kauden viimeistä III-divisioonaottelua, jossa joukkue kohtaa lohkon häntäpäässä majailevan SC-RR II:n. Ottelu pelataan lauantaina 28.3. klo 11:30 Rajakylän Campo Sport-Centerissä. Tervetuloa kannustamaan Farmijengi voitokkaaseen kaudenpäätökseen!