Farmijengiltä vaisu esitys Alueliigassa

04.03.2015

Jokerit Team kohtasi maanantai-iltana Alueliigan kamppailussa Hakaniemen Arena Centerissä FLOB II:n. Voitolla Jokerit olisi kuronut kiinni eroa edellä olevaan sarjaneloseen AC Bohemiaan, mutta läpi ottelun vaisusti esiintynyt Jokerit ei onnistunut tavoitteessaan.

Ensimmäisessä erässä ottelua hienokseltaan hallinnut Jokerit onnistui maalinteossa vasta erän viimeisellä sekunnilla, kun vastaavasti FLOB II oli onnistunut iskemään vastaiskuilla kolme maalia Jokereiden verkkoon. Lukemat siten ensimmäisen erän jälkeen kotijoukkueelle 3-1.

Toisessa erässä Jokerit oli parhaimmillaan maalin päässä vastustajasta, mutta maanantai ei kertakaikkiaan ollut sinipaitojen päivä, joten ottelun loppulukemat kirjattiin 6-3 FLOB II:lle.

Jokereiden on syytä unohtaa tämä kamppailu mahdollisimman nopeasti ja aloittaa hiljalleen keskittyminen maaliskuun lopussa pelattaviin III-divisioonan viimeisiin otteluihin. Miesten Team-joukkueella on jäljellä III-divisionaa enää kaksi ottelua. Jäljellä olevissa otteluissa Jokerit kohtaa 21.3. lohkon kärkipään joukkueen Team R-S:n ja 28.3. vastaan asettuu SC-RR II.