Miesten Team-joukkueelle kaksi pistettä Lohjan turnauksesta

01.03.2015

Miesten Team-joukkue pelasi lauantaina viikon sisään toisen kahden ottelun III-divisioonaturnauksen, kun se kohtasi Lohjalla pelatuissa otteluissa lohkon häntäpäässä majailevan X-Menin sekä keskikastiin kuuluvan Indians III:n. Jokerit matkusti Lohjalle kahden kentän voimin, joten päivästä oli tulossa raskas ponnistus koko joukkueelle.

Päivän ensimmäisessä ottelussa Jokerit kaatoi X-Menin lukemin 3-2. Jokerit johti ottelua parhaimmillaan jo 2-0, mutta X-Men onnistui kampeamaan tasoihin ottelun toisessa erässä. Ottelua hallinnut Jokerit sai palkinnon kolmannen erän loppupuoliskolla, kun Tomi Harjumaaskola onnistui tärkeässä paikassa ja varmisti pisteet ottelusta sinipaidoille. X-Men sai vielä ottelun viimeisille minuuteille ylivoiman, mutta kohtuullisen hyvin toiminut Jokereiden alivoima kesti X-Menin viimeisen rynnistyksen ja hienosti ottelussa pelannut Mika Wettenhovi poimi maalille asti tulleet pallot tyylikkäästi.

Lauantain toisessa ottelussa Jokerit kohtasi Indians III:n, joka oli myös vain kahdella ketjulla liikenteessä. Pirteästi läpi ottelun pelannut Indians avasi ottelun maalihanat ja johti ottelua kahdeksan peliminuutin jälkeen 0-2. Jokerit nousi vielä ensimmäisessä erässä 2-2-tasalukemiin, joissa siirryttiin ensimmäiselle erätauolle. Toisessa erässä Indians painoi päälle ensimmäistäkin erää aktiivisemmin ja vei erän luvuin 0-3, joten ottelu oli 2-5-tilanteessa kahden erän jälkeen. Kolmannessa erässä Jokerit sai kirivaihteen päälle ja nousi parhaimmillaan 4-5-tilanteeseen, mutta tämän jälkeen Indians onnistui vielä muutamaan otteeseen ja vei ottelun ansaitusti luvuin 4-7.

Miesten Team-joukkueella on jäljellä III-divisionaa enää kaksi ottelua. Jäljellä olevissa otteluissa Jokerit kohtaa 21.3. lohkon kärkipään joukkueen Team R-S:n ja 28.3. vastaan asettuu SC-RR II.