Valoa tunnelin päässä - Jokerit IV katkaisi tappioputkensa

24.02.2015

Miesten nelosjoukkue heräsi takaisin elävien kirjoihin 21.2. Kauklahdessa pelatussa vitosdivarin turnauksessa. Joukkueelta nähtiin kaksi kurinalaista ottelua, joista ensimmäinen päättyi harmittavaan 2-3 tappioon SS Trombille. Toisesta ottelusta joukkue onnistui kuitenkin kampeamaan kauan kaivatun voiton, kun E-T Karhut kaatui lopulta lukemin 3-5.

Päivän ensimmäisessä ottelussa Jokerit IV kohtasi sarjassa kolmantena viilettäneen SS Trombin. Ottelun teema oli alusta asti selvä, Trombi piti palloa ja Jokerit pyrki kääntämään peliä vastaiskuihin heti pallon saatuaan. Pallonhallinnasta huolimatta Trombi ei saanut otteluun yliotetta, vaan nelosjoukkueen puolustus pysyi erittäin tiiviinä ja toiselle erätauolle lähdettiinkin maltillisissa 2-2 lukemissa. Kolmas erä alkoi varovaisissa merkeissä, kun kumpikaan ei halunnut antaa vastustajalleen seuraavaa maalia. Ajassa 38:14 Trombi kuitenkin onnistui lyömään pallon Jokereiden verkkoon hieman onnekkaankin flipperin päätteeksi. Nelosjoukkue viritteli tämän jälkeen aktiivisesti kiriä, välillä kuudella miehelläkin pelaten, mutta palloa ei lopulta saatu maaliin asti ja tasainen kamppailu kirjattiin Trombin nimiin 2-3 lukemin. Jokereiden tappioputki vitosdivarissa kasvoi samalla jo viiden ottelun mittaiseksi.

Tilastot: Jokerit IV – SS Trombi

Jokereiden päivä jatkui haastavissa merkeissä, sillä ensimmäisen ottelun jälkeen kaksi puolikuntoista pelimiestä putosivat riveistä, eivätkä siten pystyneet osallistumaan otteluun E-T Karhuja vastaan. Tässä ottelussa Jokerit kohtasi erilaisen haasteen, sillä pallokontrollin sijaan Karhut pyrkivät pilkkomaan Jokereiden puolustusta nopeuden avulla. Ottelun alussa nelosjoukkueen puolustus olikin helisemässä, mutta alkurynnistyksestä selvittiin onneksi vain yhdellä takaiskulla ennen kuin tilanne saatiin hallintaan. Ottelun toisessa erässä Jokerit löysivät etsikkoaikansa, ja käyttivät sen myös hyödyksi, nakuttamalla taululle kolme maalia alle neljän minuutin aikana. Kolmannessa erässä Karhut onnistuivat maalinteossa kahdesti, mutta saman teki Jokereista Teemu Lepola, viimeistellen samalla hattutemppunsa ja ottelun loppulukemat 3-5. Joukkueenjohtaja Henri Lindqvist oli ottelun jälkeen silminnähden tyytyväinen ja helpottunut tappioputken katkeamisesta.

Tilastot: E-T Karhut - Jokerit IV

- Hyvältä tuntuu kieltämättä palata voittojen tielle! Ei tämä vieläkään kaunista ollut, mutta ilme oli tänään erinomainen molemmissa otteluissa ja onneksi saatiin lopulta palkinto taistelusta. Ensimmäinen ottelu kyllä harmittaa hieman, sillä sekin olisi ollut ihan hoidettavissa. Jos vain kolme maalia päästää omiin salibandymatsissa, niin kyllä silloin pitäisi pystyä homma hoitamaan himaan, Lindqvist summasi