Farmijengille lauantaina murskavoitto sekä harmittava tappio

22.02.2015

Jokerit Team lähti lauantaina haastamaan III-divisioonan otteluissa lohkon kärkipäässä majailleita joukkeita HöySää sekä LoHia. Jokereilla oli käytössään laajin kokoonpano sitten kauden ensimmäisen turnauksen, joten odotukset päivän osalta olivat korkealla. Päivä oli lopulta hieman kaksijakoinen Jokereiden osalta. Ensimmäisessä ottelussa HöySä kaatui murskaluvuin 9-0, mutta toiseen otteluun virtaa ei riittänyt samalla tavalla ja asteen terävämmin pelannut LoHi vei pisteet luvuin 2-6.

Päivän ensimmäistä ottelua HöySää vastaan oli hehkutettu kummankin joukkueen osalta sosiaalisen median välityksellä jo useamman viikon ajan. Kumpikin joukkue janosi kovasti voittoa tästä "talviklassikon toiseksi osaksi" nimetystä ottelusta. Jokerit kuitenkin näytti suunnan ottelulle jo ensimmäisessä erässä, kun se johti reilun kahden minuutin pelin jälkeen 2-0. Jokerit onnistui vielä kahdesti ensimmäisessä erässä ja näin lukemat olivat Jokereille 4-0. Toisessa erässä nähtiin vain yksi maali, mutta kolmannessa erässä Jokerit heilutti maaliverkkoa jälleen useampaan otteeseen. HöySä saikin poistua pettyneenä tästä talviklassikosta, kun Jokerit pelasivat kauden selvästi parhaan ottelunsa. 9-0 ei jättänyt selittelyille varaa, äärimmäisen ehjä kamppailu koko joukkueelta. Lisäksi viimeisenä lukkona toiminut maalivahti Oskari Saari pelasi kauden ensimmäisen nollapelinsä III-divisioonassa!

Toisessa ottelussa Jokerit jatkoi siitä mihin jäi ensimmäisessä ottelussa. Ensimmäisen erän jälkeen lukemat olivat sinipaidoille 2-0. Toisessa erässä LoHi kuitenkin piristyi ja tasoitti ottelun kun vajaat 21 minuuttia oli pelattu. Jokerit sai toisen erän loppuun mainion tilaisuuden johtomaaliin, kun LoHi-pelaaja joutui kärsimään 2+2 minuutin rangaistuksen. Tällä kertaa Jokereiden ylivoima oli kuitenkin tehotonta eikä ylivoimamaalia saatu aikaiseksi. LoHi pelasi pirteästi kolmannessa erässä ja käytti Jokereiden virheet kylmän viileästi hyväkseen. Viimeinen erä lohjalaisille puhtaasti 0-4 ja koko ottelu 2-6.

Jokerit pelasi lauantaina 4 erää laadukasta salibandya, mutta päivän viimeiset 2 erää olivat hieman nihkeämpiä. Joukkueen on kuitenkin hyvä jatkaa näistä asetelmista kohti ensi lauantain otteluita, jolloin III-divisioonassa vastaan asettuvat X-Men sekä Indians III.