Edustuksen vaikea iltapuhde ei tuonut pisteitä

07.02.2015

Jokerit Salibandyn miesten edustusjoukkue matkasi Hyvinkäälle eilen perjantaina 6.2. Vastaan asettui ilman kotitappioita kauden läpi vienyt SCH. Ottelu päättyi värikkäiden vaiheiden jälkeen kotijoukkueen 9-6 (1-3, 2-2, 6-1) voittoon. Jokerit koki toisen tappion putkeen keskikastin joukkueita vastaan, eikä voi olla tyytyväinen sarjatilanteeseen, kun sarjakautta on pelaamatta viisi ottelua. Kauden päätteeksi sarjan viimeinen putoaa sarjaporrasta alaspäin. Toiseksi ja kolmanneksi viimeisten joukkeiden kaudet jatkuvat kakkosdivarin karsinnoissa.

Ottelun pöytäkirjaan pääset tästä linkistä.

11. KorsKa 13 0 0 13 55 - 133 -78 0

Jokerit onnistui mainiosti ottelun ensimmäisessä erässä, joka päättyi 3-1 johtoasemaan. Toisessa erässä SCH onnistui paremmin, vaikka vierailijoiden johtolukemat pysyivätkin kahdessa maalissa. Kolmanteen erään lähdettiin Jokereiden johtaessa 5-3, mutta vahva kotijoukkue kampesi ansaitusti tasoihin ja lopulta ratkaisevaan johtoasemaan.

Kolmannen erän päätöshetket olivat melkoista näytelmää, kun SCH kipusi johtoon ja Jokerit pääsi tasoittamaan numerot ylivoimalla. Ottelua ollessa jäljellä noin kaksi minuuttia pääsi Jokerit selkeään läpi ajoon, mutta kotijoukkueen maalivahti onnistui nappaamaan pallon kiinni. Seuraavassa tilanteessa SCH ryösti pallon itselleen sekavan tilanteen jälkeen ja teki voittomaalin varsin kyseenalaisen vihellyksen jälkeen.

SCH oli piirun verran parempi ottelun loppuhetkillä, mutta ottelu voidaan pistää kategoriaan "pienestä kiinni". Jokerit lähtee parin viikon sarjatauolle ja keskittymään tulevaan AC HaKi-otteluun, joka pelataan Campo Sportcenterissä perjantaina 20.2. kello 18.30 alkaen.

Teksti: Jokerit Salibandy