Miesten Team-joukkueelle viides perättäinen tasapeli 3-divisioonassa

24.01.2015

Lauantaina nähtiin mielenkiintoinen III-divisioonan kamppailu Ruskeasuon Arena Centerissä, kun Jokerit Team kohtasi sarjassa tasapisteissä olevan Lännenmiehet. Joukkueet olivat pelanneet syyskaudella 5-5-tasapelin ja molemmat joukkueet halusivat palavasti voittaa lauantain ottelun jo sarjatilanteenkin takia. Jokerit oli saanut jalkeille hyvän nipun, kuten myös vastustajakin, joten ottelusta oli jälleen odotettavissa tiukka taistelu kahden keskikastin joukkueen välillä.

Lännemiehet onnistuivat ottelussa ensimmäisenä maalinteossa, kun ensimmäistä erää oli pelattu neljä minuuttia. Tämän jälkeen ei ensimmäisessä erässä maaleja nähty, joten lukemat olivat ensimmäisen erän jälkeen 1-0 Lännemiehille.

Toisen erän alussa Lännenmiehet siirtyi 2-0-johtoon ja Jokereiden kavennusta saatiin runsaista maalipaikoista huolimatta odotella erän puoliväliin asti. Puolustaja Timo Vornanen karvasi pallon hienosti vastustajan kenttäpuoliskolla ja kavensi lukemat 2-1:een vastustamattomasti komealla rannelaukauksella. Kenties illan komein maali nähtiin, kun toista erää oli pelaamatta hieman reilut kolme minuuttia. Jokerit pyöritti peliä vastustajan päädyssä ja pyörityksen päätteeksi Sami Aikio ampui laidasta melko pienestä kulmasta pallon tarkasti kuuluisaan kenkälaatikkoon! Lännenmiehet-maalivahdille ei jäänyt mitään mahdollisuuksia torjua tätä äärimmäisen tarkkaa laukausta.

Kolmannessa erässä Jokerit hallitsi jälleen peliä, mutta vastustaja onnistui kuitenkin ensimmäisenä maalinteossa, kun ottelua oli pelattu 39 minuuttia ja lukemat olivat siten Lännenmiehille 3-2. Harmittava takaisku ei Jokereita lannistanut vaan joukkue jatkoi samalla asenteella tästä eteenpäin. Palkinto aktiivisesta pelistä tuli joukkueelle 43. peliminuutilla, kun Jesse Myller tasoitti ottelun aivan maalinedustalta suoraan Timo Vornasen syötöstä. Jokereilla oli vielä paikat voittomaaliin ottelun viimeminuuteilla, mutta tehottomuudesta kärsinyt Jokerit joutui tyytymään viidenteen perättäiseen tasapeliin III-divisioonassa.

Jokerit Team jatkaa otteluitaan torstaina 29.1., kun joukkue kohtaa Alueliigassa rakkaan paikallisvastustajansa HIFK:n kakkosjoukkueen. Seuraava III-divisioonaottelu Jokereilla on lauantaina 7.2. PSS III:a vastaan. Tarkemmat tiedot tulevista otteluista joukkueen Ottelut-sivulta.