Farmijengille tappio Alueliigassa

23.01.2015

Miesten farmijengi kohtasi tiistaina 20.1. Myllypuron Arena Centerissä Alueliigaa johtavan helsinkiläisen IKHTYKsen. Jokerit joutui lähtemään otteluun pienellä kokoonpanolla, joten ottelusta oli odotettavissa joukkueelle vaikea. IKHTYS hallitsikin ottelua eikä Jokereilla ollut muuta mahdollisuutta kuin yrittää roikkua vastustajan mukana parhaan mukaan.

Jokerit sinnitteli vastustajan vauhdissa ensimmäisessä erässä kohtalaisen hyvin ja lukemat olivat ensimmäisen erän jälkeen 2-0 IKHTYKselle.

Toiseen erään Jokerit sai hyvän alun Jesse Myllerin kavennettua pelin 2-1:een, mutta hieman tämän jälkeen ottelun vauhti alkoi olla liikaa Jokerien kapealle kokoonpanolle ja IKHTYS pääsi nakuttelemaan palloja Jokerien hyvin pelanneen maalivahdin Mika Wettenhovin taakse. Jokerit onnistui vielä ottelun lopussa hieman kaunistelemaan maalilukemia, joten ottelusta pisteet vastustajalle lukemin 8-3.

Farmijengi jatkaa otteluitaan lauantaina 24.1., kun III-divisioonan ottelussa vastaan asettuu Lännenmiehet. Ottelusta on odotettavissa tiukka vääntö kahden lohkon keskikastiin kuuluvan joukkueen välillä. Ottelu pelataan Ruskeasuon Arena Centerissä klo 17:30. Tervetuloa kannustamaan farmijengi tärkeään voittoon!