B-tytöt kahteen voittoon ja sarjakakkoseksi

19.01.2015

Jokereiden B-tyttöjen 1-divisioonan jatkosarjassa joukkue oli tulessa sunnuntaina 18.1. Kauniaisissa. Joukkue sai vastaansa PSS II:sen ja GrIFK:n, jotka kuuluvat sarjan keskikastin ryhmiin.

Päivän ensimmäisessä ottelussa peli oli hallinnassa käytännössä läpi ottelun, mutta vastustajan hyvän kolmannen erän ansiosta peli päästiin ratkaisemaan vasta viime minuuteilla - tulos 3-2 Jokereille. PSS II hävisi lopulta molemmat ottelunsa ja tipahti kahden pisteen päähän Jokereista.

Toisessa ottelussa GrIFK tsemppasi hienosti ja sai pidettyä numerot taisaisina päätösvihellykseen saakka. Tärkeät sarjapisteet ja voitto lukemin 2-1 Jokereille.

6. SSV 8 0 1 7 11 - 41 -30 1

Sarja jatkuu parin viikon päästä otteluilla Indians II:sta ja Blackbirdsia vastaan. Jokerit nousi kahdella voitollaan sarjassa kakkoseksi tasapistein Indians II:sen kanssa.