Miesten farmijengi tasapeliin

14.12.2014

Jokerit Team-joukkueen syyskauden viimeinen III-divisioonaottelu pelattiin lauantaina 13.12. Myllypuron Arena Centerissä, kun vastaan asettui hyvää alkukautta pelaava Team R-S. Jokerit joutui lähtemään otteluun varsin muokatulla kokoonpanolla valitettavien poisjääntien vuoksi, joten joukkueen kannalta lähtökohdat otteluun eivät olleet parhaat mahdolliset. Myös vastustaja oli liikkeellä varsin ohuella kokoonpanolla, joten puntit olivat sikäli tasan alkuaselteman osalta.

Jokerit sai otteluun hyvän startin Jesse Myllerin ja Juho Selvisen maaleilla avauserässä. Jokerit pelasivat vahvan avauserän ja edellämainitut maalit jäivät ensimmäisen erän ainoiksi, joten lukemat olivat 15 minuutin jälkeen 2-0 Jokereille.

Toisessa erässä Sasu Turunen vei 18 minuutin kohdalla Jokerit 3-0-johtoon, mutta Team R-S kuittasi 3-1-kavennuksen vain reilut 40 sekuntia  tämän jälkeen. Vastustaja kavensi toisessa erässä vielä 3-2:een, jotka olivat lukemat kahden erän jälkeen.

Kolmannessa erässä Jokerit siirtyivät varkain 5-2-johtoon Jesse Myllerin kahdella maalilla, joista ensimmäinen syntyi hienon rangaistuslaukauksen päätteeksi. Läpi ottelun kovaa pelannut Team R-S nosti tempoaan entisestään tämän jälkeen ja vimmattu kamppailu sarjapisteistä lähti todenteolla käyntiin. Team R-S kavensi 5-3:een, kun ottelua oli pelattu hieman vajaat 39 minuuttia. Seuraavan kahden ja puolen minuutin aikana Team R-S onnistui vielä kahdesti, joten oli tasan 5-5 pelikellon näyttäessä 41:20. Team R-S sai vielä ylivoiman hieman kyseenalaisen tilanteen päätteeksi minuutti ennen ottelun loppua, mutta lisämaaleja ei nähty, joten joukkueet tasasivat pisteet lauantain kamppailussa.

Jokereiden tehokkaimpina pelaajina häärivät Jesse Myller kolmella maalilla sekä Niko Rouhiainen kahdella syöttöpisteellä.

Tärkeä piste Jokereille, vaikka ottelusta jäikin hieman huono maku 5-2 johdon sulettua muutamassa minuutissa ottelun loppuhetkillä. Jokerit pelaa ennen joulua vielä yhden alueliigaottelun keskiviikkona 17.12. AC Bohemiaa vastaan.