Alueliigasta voitto Miesten Team-joukkueelle

11.12.2014

Alueliiga jatkui miesten Team-joukkueella keskiviikkoiltana Flob II:sta vastaan Campo Sportcenterissä pelatussa ottelussa. Flob saapui keskiviikon otteluun varsin ohuella kokoonpanolla, kun taas Jokerit sai jalkeille varsin hyvän kokoonpanon. Ottelu päättyi värikkäiden vaiheiden jälkeen sinipaitojen 6-4-voittoon, mutta itse peli jätti joukkueelle paljon parannettavaa lauantain III-divisioonaottelua silmällä pitäen.

Ottelu eteni pitkälti Jokereiden hallinnassa ja joukkue näytti toisessa erässä jo karanneen vastustajalta lukemien ollessa 5-1 kotijoukkueelle. Tämän jälkeen Jokereiden ote kuitenkin herpaantui pahasti ja Flob pääsi iskemään kolme salamamaalia, ja näin ottelu olikin pari minuuttia ennen loppua enää 5-4 Jokereille. Jokereiden "pelastajaksi" nousi Tomi Harjumaaskola, joka minuutti ennen ottelun loppua sai hienosti karvattua pallon vastustajalta ja iski 6-4-loppulukemat läpiajosta vastustamattomasti ohi Flob-maalivahdin.

Jokerit Team pelaa syyskauden viimeisen III-divisioonaottelun tulevana lauantaina Myllypuron Arena Centerissä, jolloin vastaan asettuu vahvaa syksyä pelaava Team R-S. Team R-S lähteekin otteluun hienoisena ennakkosuosikkina ja Jokereiden pitää saada oma peruspelaaminen kauden parhaaseen kuntoon, jotta pisteistä voidaan taistella. Nähdään lauantaina hallilla!