Miesten farmijengille arvokas voitto Alueliigassa

20.11.2014

Jokerit Team jatkoi keskiviikko-iltana esityksiään Alueliigan ottelussa III-divisioonassa ja Alueliigassa vakuuttavasti pelannutta East City Giantsia vastaan. Illan vastustaja on molemmissa sarjoissa kärkipaikalla tällä hetkellä, joten keskiviikon ottelu oli hyvä haaste Jokereille hieman nihkeän alkukauden jälkeen.

Jokerit tulikin peliin paremmin kuin kertaakaan tällä kaudella. Ensimmäisistä vaihdoista lähtien peli pyöri tiiviisti vastustajan päädyssä, mutta hyvistä maalipaikoista huolimatta maalinteossa ei aivan onnistuttu. Alun rynnistyksen jälkeen myös ECG pääsi pelin rytmiin paremmin mukaan, mutta kummassakaan päädyssä ei maaleja ensimmäisessä erässä nähty.

Jokerit jatkoi toisessa erässä pirteää peliään ja pienen hässäkän jälkeen hyökkääjänä ottelussa häärinyt Marko Palkeinen sai ujutettua pallon ensimmäisen kerran ohi vastustajan maalivahdin. Jokerit siirtyi toisessa erässä 3-0 johtoon Joonas Huuskon ja B-edustuksesta joukkuetta vahvistamassa olleen Miika Ryhäsen maaleilla. ECG kavensi ottelun 3-1:een, mutta Ryhänen vei Jokerit myöhemmin 4-1-johtoon. ECG kavensi vielä viimeisellä minuutilla 4-2:een, jotka jäivät ottelun päätöslukemiksi.

Hieno peli Jokereilta, joka pelasi joukkueena hyvän tasapainoisen pelin, jossa oli kaivattua suoraviivaisuutta aiempaa enemmän. Jokerit jatkaa otteluitaan keskiviikkona 26.11. Alueliigan ottelulla IKHTYSiä vastaan ja sitä seuraavana lauantaina 29.11. III-divisioonan otteluilla Indians III:a ja X-Meniä vastaan.