Tehottomuus vaivasi jälleen miesten Team-joukkuetta

15.11.2014

Miesten farmijengi jatkoi lauantaina otteluitaan III-divisioonassa helsinkiläistä HöySää vastaan pelatussa ottelussa. HöySä oli aloittanut alkukauden Jokereita paremmin saalistamalla neljästä ottelusta seitsemän pistettä. Jokerit sai otteluun jalkeille varsin laajan kokoonpanon ja tavoitteena oli laittaa maaliverkot heilumaan vastustajan päädyssä. HöySä pelasi läpi ottelun tiiviiseen puolustukseen ja vastahyökkäyksiin turvautuen, jolloin Jokerit sai työskennellä valtaosan ottelussa pallon kanssa. HöySän taktiikka osoittautui Jokereiden taktiikkaa etevämmäksi ja Höyläämötien miehet ottivat voiton lukemin 6-3 (3-0, 1-2, 2-1).

Ottelu sinetöitiin käytännössä jo avauserässä, jonka HöySä vei lukemin 3-0. Seuraavat kaksi erää mentiin maalien suhteen tasaisissa merkeissä eivätkä Jokerit siten onnistuneet kuromaan HöySän etumatkaa kiinni. Jokereiden avausmaalin iski Niko Rouhiainen komealla ilmaveivillä toisen erän alussa, mutta HöySä siirtyi muutaman minuutin kuluttua jälleen kolmen maalin johtoon. Jokerit saivat vielä myöhemmin pelin kavennettua 4-2:een sekä 5-3:een Timo Vornasen ja Juho Selvisen maaleilla, mutta HöySän onnistuessa tappavalla prosentilla vastahyökkäyksistä jäi Jokereille päivän ottelusta kotiinviemisiksi vain HöySältä ottelun alussa saama komea HöySä-taulu.

Joukkueen johtoryhmällä riittää tulevina päivinä mietittävää, miten joukkueen maalinteko saadaan jatkossa uudelle tasolle. Lauantain ottelussa Jokerit oli selkeästi hallitsevampi osapuoli, mutta jälleen alkukaudesta tuttu tehottomuus vaivasi sinipaitojen peliä.

Jokerit saa loistavan mahdollisuuden harjoitella uusia ideoita tulevana keskiviikkona, jolloin se kohtaa Alueliigan ottelussa samassa III-divisioonalohkossa pelaavan ECG:n. III-divisioona puolestaan jatkuu lauantaina 29.11., jolloin Jokerit pelaa ottelut Indians III:a sekä X-Meniä vastaan.