Jokerit V:n kotiturnaus oli odotettua vaikeampi

09.11.2014

Jokerit V kotiturnaus pelattiin Campo-Arenalla. Turnauksesta oli tulla joukkueen kompastuskivi. Ottelut olivat tasaisia ja joukkueesta ei saatu kaikkia tehoja irti muutaman pelaajan puuttuessa rivistä.
Sarjapisteet saatiin kuitenkin tuotua kotiin joka oli koko viikonvaihteen tarkein tehtävä.

Jokerit V - FBB 3-2

Jokerit sai salma-alun ottelulle tehdessään ottelun avausmaalin ajassa 0:36 Lauri Arangon piiskatessa vaparista pallon vastustajan verkkoon. Tämän jälkeen molemmat pelasivat tarkkaa puolustuspeliä ja seuraava maali nähtiin ajassa 24:22 jolloin vastustaja tasoitti tilanteen. Jokerit kuitenkin rankaisi FBB:tä jo 20 sekuntia myöhemmin. FBB tasoitti tilanteen kolmannen erän alkupuoliskolla ajassa 33:55 Jokerit V:n pelatessa alivoimaa. Viimeisen niitin pelille antoi ajassa 38:43 Teemu Kullberg Joakim Paunion syötöstä. Tämän jälkeen ei maaleja nähty ja peli päättyi Jokereiden 3-2 voittoon.

ECG II - Jokerit V 5-6

Kaikki kunnia vahvasti pelanneelle ECG II joukkueelle joka selvästi oli tutustunut Jokereiden pelaamiseen ja sai pidettyä Jokerilauman kurissa aina pelin loppumetreille saakka. Ensimmäisen kerran tällä kaudella joukkue joutui koville ollessaan pelin viimeisessä erässä tappioasemassa. Jokeripakka ei kuitenkaan luovuta ilman taistelua ja sai puristettua illan viimeisestä ottelusta arvokkaan 5-6 voiton. Vastustaja pelasi todella vahvaa puolustuspeliä eikä koittanut hyökätä aktiivisesti oikeastaan missään vaiheessa.  Peli oli selvästi rakennettu vain ja ainoastaan vastahyökkäyksiin ja se olikin todella vahva ase Jokerit V:tä vastaan. Jokerit V olikin jo toisen erän alussa 2-4 johtoasemassa, mutta ECG II takoi kolme maalia kolmen minuutin sisään ja otti johtoaseman. Joukkueella ei missään vaiheessa ollut kuitenkaan epäselvyyttä pelin voittajasta ja hieman tiivisti omaa pelaamistaan. Pelin loppumetreillä vastustajan tehdessä yhden oman maalin Jokerit V pääsi tasatilanteeseen ja ajassa 42:33 Jyri Vihersalon laukaus etu ylänurkkaan pelasti joukkueen pistemenetyksiltä.