Miesten Team-joukkueen ruuhkaviikko käyntiin jatkoaikatappiola

27.10.2014

Jokerit Team kohtasi maanantai-iltana Kauklahdessa pelatussa Alueliigan ottelussa GrIFK:n edustusjoukkueen. Jokerit oli kontannut edellisessä Alueliigan ottelussa helsinkiläistä Ikhtysiä vastaan, joten illan otteluun joukkue lähti hakemaan selkeää parannusta viimeviikkoisesta romahduksesta.

Ottelun alku kuitenkin noudatti Jokereille viime aikoina tutuksi tullutta kaavaa - vastustaja aloitti maalinteon ja oli pahimmillaan jo 3-0-lukemin Jokereilta karussa. Sinipaidat kuitenkin piristyivät ottelun edetessä ja nousivat toisessa erässä 3-3-tasatilanteeseen. Jokereiden maaleista vastasivat Ilkka Tölli, Oskari Lindstedt sekä joukkuetta maanantain ottelussa vahvistanut Tuomas Liukolampi.

Jokerit oli ottelun alun jälkeen hallitsevampi osapuoli ottelussa, mutta kahden erän jälkeen oltiin edelleen 3-3-tilanteessa, joten ottelun ratkaisu siirtyi jatkoajalle. Jatkoajan alussa Jokerit onnistui luomaan muutamia hyviä tilanteita, kuitenkaan onnistumatta maalinteossa. GrIFK ei puolestaan epäröinyt laittaa palloa reppuun, kun jatkoaikaa oli jäljellä reilu minuutti. Tilanteessa GrIFK-hyökkääjä pelasi pallon Jokereiden päädyssä kulmasta keskelle unohtuneelle pelaajalle, joka suoraan syötöstä laukoi pallon varmasti ylänurkkaan. Näin pisteet GrIFK:lle lukemin 4-3.

Joukkueen viikko jatkuu muutamalla harjoituksella sekä torstain ja sunnuntain otteluilla. Loppuviikon otteluista joukkueelle kelpaa vain ja ainoastaan voitto!