Alueliigassa tappio miesten Team-joukkueelle

23.10.2014

Keskiviikkoiltana Campo-Sport Centerissä pelatussa Alueliigan ottelussa Jokerit Team kohtasi helsinkiläisen Ikhtyksen. Valitettavasti Jokerit pelasi keskiviikkona kenties kauden heikoimman ottelunsa ja pisteet kotiin vei ansaitusti vierailija IKHTYS lukemin 2-5 (0-4, 2-1).

Erityisesti ensimmäinen erä oli Jokereiden osalta varsinaista tervanjuontia. 20:n pelatun minuutin jälkeen lukemat olivat vastustajalle jo 0-4. Jokerit eivät ensimmäisessä erässä saaneet juuri mitään aikaiseksi ja koko joukkueen osalta tekemisen laatu oli varsin heikkoa. Vastustaja puolestaan käytti Jokereiden virheet häikäilemättä hyväkseen.

Toinen erä ei alkanut sinipaitojen osalta yhtään paremmissa merkeissä ja vastustaja siirtyi vajaan minuutin pelaamisen jälkeen 0-5 -johtoon. Vähitellen Jokerit saivat jalkoja liikkeelle, syöttöihin hieman enemmän tarkkuutta ja luotua muutamia maalipaikkoja. Jokereiden avausmaalin toisen erän puolivälissä teki Ilkka Tölli Jesse Myllerin syötöstä. Jokerit onnistui toisessa erässä vielä kertaalleen Jesse Myllerin ohitettua IKHTYS -maalivahdin erän loppupuoliskolla.

Seuraavalla viikolla Jokereilla on mahdollisuus pestä kasvonsa, kun joukkue pelaa kolme ottelua. Härkäviikko alkaa maanantaina 27.10. Kauklahdessa Alueliigan ottelulla GrIFK:ta vastaan. Viikon toinen ottelu pelataan torstaina 30.10. Tapiolan Esport Arenassa, jolloin Alueliigassa vastaan asettuu AC Bohemia. Viikko huipentuu sunnuntaina 2.11., kun Jokerit kohtaa Myllypuron Arena Centerissä kauden neljännessä III-divisioonaottelussa porvoolaisen PSS III:n.