Jokerit V valloitti Masalan - kotiin tuomisiksi neljä pistettä

19.10.2014

Miesten vitosjoukkueen ottelut jatkuivat lauantaina Masalassa. Vastassa oli Slashers ja SBS West.
Slashersiä vastaan pelit sujuivat Jokereiden heiluttaessa tahtipuikkoa. Muutama torkahtus molemmissa peleissä oli koitua joukkueen kohtaloksi. SBS Westiä vastaan ottelu oli hieman
takkuisempaa, mutta niukka voitto kuitenkin riitti joukkueelle.

Ottelu Slashersiä vastaan alkoi vahvasti Jokereiden tuikatessa ensimmäisen maalin jo ajassa 00.18.
Jokerit pääsi pelin ensimmäisen erän aikana jo 3-0 johtoasemaan. Joukkueen nukahtamisen ansiosta
Slashers kaventi toisessa erässä pelin 3-2. Kolmanteen erään herännyt Jokerilauma piti oman
päädyn puhtaana ja iski vastustajan verkkoon vielä kaksi maalia pelin päättyessä tilanteeseen 5-2.

Tilastot: Jokerit V - Slashers

Levännyt joukkue aloitti ottelun SBS Westiä vastaan varovaisesti ja ottelu eteni Jokereiden
pyörittäessä taas peliä vastustajan päädyssä. Ensimmäisessä erässä näkyi varovaisia joukkueita
jotka ei halunnut antaa helppoja maaleja kummallekkaan ja ensimmäisessä erässä kirjattiin
vain yksi maali molemmille joukkueille. Toisessa erässä Jokerit laittoi kakkosvaihteen päälle ja
onnistui heiluttamaan maaliverkkoja kaksi kertaa. Kolmanteen erään lähdettiin tilanteessa 1-3.
Peli alkoi näyttämään jo pelatulta, kun Jyri Vihersalo laittoi Joakim Paunion syötöstä
tilanteen jo 1-4. SBS West kaventi tilanteen reilua minuuttia myöhemmin 2-4. Jouko Kupsanen räjäytti
pankin ajassa 36:03 ja tilanteen ollessa 2-5 alkoi joukkue jo valmistumaan siihen, että
Masalasta lähdettäisiin voitolla yöhön. SBS West oli tilanteesta erimieltä ja erän loppupuolella
kaksi nopeaa maalia toi SBS Westin jo maalin päähän. Pelikello oli kuitenkin Jokereiden puolella
ja tilanne oli kolmannen erän jälkeen 4-5.

Jokerit V lähti kuin lähtikin iloisena voitolla yöhön viedessä täydet pisteet viikonvaihteesta.

Tilastot: SBS West - Jokerit V