Miesten Team-joukkueen pistetili auki III-divisioonassa - lauantaina tappio ja tasapeli

18.10.2014

Miesten Team-joukkueen ottelut III-divisioonassa jatkuivat lauantaina Porvoossa pelatuissa otteluissa Lohjan Hikeä sekä Lännemiehiä vastaan. Molemmat joukkueet olivat aloittaneet kautensa vakuuttavilla voitoilla, joten päivästä oli tulossa hyvä tasonmittaus Jokereille.

Päivän ensimmäisessä ottelussa Jokerit kohtasivat lohjalaisjoukkueen, joka oli suorastaan murskannut vastustajansa ensimmäisissä otteluissa. Jokerit sai otteluun hyvän alun, kun Timo Vornasen upea laukaus ohitti LoHi-maalivahdin ottelun kolmannella minuutilla. Tämän jälkeen lohjalaiset osoittivat tehokkuutensa maalinteossa ja Jokerit olivat kolmannessa erässä jo 5-1 tappiolla. Jokerit nousivat vielä kolmannen erän loppupuoliskolla Mikko Kujaman ja Vesa Pippurin maaleilla 5-3-tilanteeseen, mutta tehokkaasti maalipaikkansa hyödyntäneet lohjalaiset veivät ottelun lopulta lukemin 7-3. Jokerien maalissa torjunut Mika Wettenhovi torjui kaiken minkä pystyi, mutta kenttäpelaajien uinahdukset maksoivat tällä kertaa liikaa.

Päivän toisessa ottelussa Jokerit kohtasivat kokeneen Lännenmiehet-joukkueen. Jälleen vastustaja oli äärimmäisen tehokas viimeistelyssään ja vastustaja paineli toisen erän alussa jo 0-3 johtoon. Oskari Lindstedt loi toivoa Jokeri-leiriin kaventamalla ottelun 1-3:een toisessa erässä. Pahimmillaan Jokerit olivat jo 1-5 -tappiolla, mutta toisen erän viime hetkillä Oskari Kaisko kavensi ylivoimalla tilanteeksi 2-5.

Kolmanteen erään Jokerit tiivistivät peluutustaan ja ryhtyivät karvaamaan aikaisempaa aggressiivisemmin. Timo Vornasen, Tomi Harjumaaskolan sekä Juho Selvisen maaleilla Jokerit nousivat upeasti 5-5-tilanteeseen. Jokereilla oli lopussa jopa paikat mennä johtoon, mutta lopulta pisteet tasattiin joukkueiden kesken. Ottelussa Jokerien tehomiehenä hääri Joonas Huusko, joka hassutteli vastustajaa tehoilla 0+4.

Jokereita vaivasi päivän otteluissa tehottomuus maalipaikoissa ja Jokerien valmentajalla Sami Marjasella olikin selvä kuva seuraavan viikon harjoittelusta:

- Seuraavissa treeneissä keskitytään maalintekoon ja laukaisuharjoituksiin, totesi Marjanen lyhyesti ottelun jälkeen.

Miesten Team -joukkueen ottelut jatkuvat keskiviikkona 22.10. Alueliigan ottelulla IKHTYS:ä vastaan.