Jokerit Team makoisaan voittoon HIFK:n II-joukkueesta

16.10.2014

Torstai-iltana oli Rajakylän Campo Centerissä havaittavissa normaalista poikkeavaa kipinöintiä, kun HIFK II ja Jokerit Team kohtasivat toisensa Alueliigan ottelussa. Lopulta ottelun paremmasta joukkueesta ei jäänyt epäselvyyttä Jokerien viedessä ottelun selvin lukemin 0-5.

Ottelun asetelma oli varsin selvä läpi ottelun - Jokerit hallitsi palloa ja HIFK pyrki puolustamaan Jokerit pois pahimmilta maalipaikoilta. Avauserässä alkutahdit Jokereille iski Tomi Harjumaaskola, joka onnistui katkaisemaan HIFK:n pelin rakentelun, eikä erehtynyt päästyään vastakkain HIFK:n maalivahdin kanssa. Muita maalintekijöitä Jokereilla avauserässä olivat Joonas Huusko sekä Oskari Lindstedt. Tilanne siten Jokereille 0-3 ensimmäisen erän jälkeen.

Toisessa erässä Jokerit onnistui vielä kahdesti Kari Lindholmin ja Mikko Kujaman maaleilla, jotka syntyivät ennen toisen erän puoliväliä. HIFK pääsi vielä ylivoimalle, kun ottelua oli jäljellä noin viisi minuuttia. HIFK pelasi ylivoimansa ilman maalivahtia, mutta vakuuttavasti läpi ottelun torjunut Jokerien Oskari Saari napsi pallot varmuudella kiinni eikä lisäosumia syntynyt. Näin Jokerit otti ansaitun voiton ja pääsee suuntaamaan luottavaisin mielin kohti viikonlopun III-divisioonan otteluita.

Lauantaina 18.10. Jokerit pelaavat III-divisioonan otteluissa Lohjan Hikeä sekä Lännenmiehiä vastaan. Ottelut pelataan Porvoon Aurora-hallissa klo 13:00 ja 17:30.