SBS Wirmon kanssa tasapeli ja kunnolla turpiin LaSB:lta

31.08.2014

Jokerit Salibandyn edustusjoukkue leireili Turussa 30.-31.8 ja kohtasi samalla kaksi Divarissa pelaavaa joukkuetta. Lauantaina Mynämäen HaNi-Hallissa pelatut harjoitusottelut antoivat joukkueelle hyvää itseluottamusta aikaisemmin viikolla pelatun voittoisan Blackbirds -ottelun tapaan. Joukkue taisteli mainion tasapelin SBS Wirmoa vastaan lukemin 5-5. Toisessa ottelussa Lammin Salibandy oli selkeästi parempi maalein 13-4.

Jokerit lähti matkaan yhdistelmäjoukkueella, jossa oli edustuksen pelaajien lisäksi farmi- ja A-poikien pelaajia. Edustusjoukkueen kokoonpanosta puuttui peräti kahdeksan pelaajaa, joten ryhmä ei saanut yhtään kokonaista ketjua kasaan millä harjoiteltiin alkuviikosta. Joukkue näytti, että vaikka vakiokokoonpanosta puuttuukin pelaajia löytyy tärkeitä korvaajia seuran sisältä. Päivän paras erä oli SBS Wirmoa vastaan pelattu avauserä, jossa Jokerit tykitti 5-2 johtoon Toni Erikssonin maaleilla.

Lammi selkeästi parempi ja täystyrmäys oli ansaittu

Päivän toisessa ottelussa LaSB oli selkeästi parempi. Jokereiden kuntopohja ei ollut vielä lähelläkään kahden täysmittaisen ottelun kunnossa saman päivän aikana ja ottelussa ei ollut voittajasta epäselvyyttä alkuminuuttien jälkeen. Fyysinen Wirmo -ottelu kulutti kapealla rosterilla peliin lähteneen ryhmän sen verran piippuun ettei joukkue pystynyt vastaamaan LaSB:n ykköstykkien Hätönen-Kainulainen vahvaan pelaamiseen. Edustus taisteli kuitenkin loppuun sen minkä pystyi ja oli loppujen lopuksi varsin tyytyväinen kahden jälkimmäisen erän esitykseen.

Leirin tärkeintä antia oli vahvan joukkuehengen luominen

Joukkue suuntasi otteluiden jälkeen Turkuun, jossa pelaajat sekä joukkueenjohto kävivät yhdessä syömässä ja seurasi Suomi-USA koriksen MM-avausta. Leirin antiin voidaan olla tyytyväisiä ja tästä on hyvä lähteä rakentamaan neljän viikon valmistautumisjaksoa ennen 3.10. starttaavaa kakkosdivaria. Seuraavaksi joukkue pelaa harjoitusottelun Kirkkonummen Rangersia vastaan viikon päästä tiistaina 9.9 Campo Sportcenterissä.

Teksti: Jokerit Salibandy