Jokerit Team kauden parhailla peliesityksillä kahteen voittoon

08.02.2016

Miesten Team -joukkueella oli menneenä viikonloppuna kaksi hyvin tärkeää ottelua, kun se kohtasi lohkossa kolmantena, parin pisteen päässä, olleen KorsKan sekä keskikastin vahvan nipun ECG:n. Edellisellä kierroksella jännittävässä trilleriottelussa LIK:n luvuin 6-5 kaatanut Jokerit tarvitsi erityisesti KorsKasta voiton, jotta paikka II-divarin karsintoihin olisi edelleen omissa käsissä.

KorsKa - Jokerit Team 2-14 (1-5, 1-4, 0-5)

Päivän ensimmäisessä ottelussaan Jokerit kohtasi joulutauolla vahvistuneen KorsKan. Joukkueiden kauden ensimmäisen kohtaaminen oli päättynyt Jokereiden 5-2-voittoon, mutta koska molemmat joukkueet olivat vahvistuneet ensimmäisen kohtaamisen jälkeen, oli ottelusta odotettavissa ensimmäistä kohtaamista tasaväkisempi. Toisin kuitenkin kävi. Jo ensimmäisessä erässä Jokerit tykitti vajaan 11 minuutin pelin jälkeen taululle 0-5-lukemat, joka taisi jo katkaista KorsKan selkärangan. Seuraavissa erissä sama tahti jatkui ja ottelu päättyikin 30 sekuntia ennen loppusummeria Jokereiden 2-14 -tyrmäysvoittoon.

Ottelu KorsKaa vastaan oli selvästi sinipaitojen kauden paras, eikä KorsKalle jätetty mitään mahdollisuuksia taistella ottelun voitosta. Erityisen ylpeä Jokerit voi olla 5 vs. 5 -pelaamisestaan, sillä KorsKa ei pystynyt tasakentällisin tekemään ainuttakaan maalia, kun vastaavasti Jokerit nakutti peräti 12 maalia tasakentällisin.

ECG - Jokerit Team 2-6 (1-3, 0-3, 1-0)

Päivän toisessa ottelussa ei nähty vastaavanlaista tykityistä kuin ottelussa KorsKaa vastaan. Kovan taisteluvoiton aikaisemmin päivällä SC Ryijystä ottanut ECG puolusti tiiviisti eikä Jokereiden hyökkäyspelaaminen ollut enää aivan yhtä terävää kuin päivän ensimmäisessä ottelussa. Jokerit kuitenkin aloitti maalinteon ja ensimmäisen erän jälkeen lukemat olivat sinipaidoille 1-3.

Toisen erän puolivälin jälkeen Jokerit onnistui kolmesti maalinteossa ja lukemat olivat jo 1-6 Jokereille. Näissä lukemissa mentiin aina ottelun viimeiselle minuutille, jolloin ECG sai kaunisteltua lukemat vielä 2-6:een. Vaikka voittomarginaali jäi pienemmäksi kuin päivän ensimmäisessä ottelussa, oli tämä ottelu kuitenkin hyvin tasapainoinen esitys Jokereilta. ECG pelasi hyvän ottelun, mutta Jokerit oli kuitenkin huomattavasti hallitsevampi osapuoli, eikä siten ECG:lle jätetty juuri mahdollisuuksia ottelun voittamiseksi.

Jokerit Team jatkaa III-divisioonaotteluitaan lauantaina 20.2. klo 10 ja 19, kun se kohtaa Blackbirds II:n sekä DR:n Campo Sport Centerissä pelattavissa otteluissa.