Uudistuneelle miesten Team -joukkueelle voitto ja tappio lauantain otteluista

18.01.2016

Miesten Team -joukkueen ottelut III-divisioonassa jatkuivat joulutauon jälkeen menneenä lauantaina otteluilla lohkon kärkijoukkue Pauhua sekä lohkon häntäpäässä majaillutta SC Ryijyä vastaan. Joukkue oli muuttunut hieman joulutauon aikana, kun edustusjoukkueesta joukkueeseen olivat liittyneet Mikael Toivonen, Atte Lehtinen, Tommi Kivisoja, Jani Termonen sekä Vesa Kokko. Edustusjoukkueen suuntaan olivat puolestaan siirtyneet Jonne Tarvainen, Timo Vornanen, Ville Simonen sekä Tomi Harjumaaskola. Uusi viisikko oli lauantain otteluissa lähes kokonaisuudessaan paikalla, joten päivän otteluihin lähdettiin mielenkiintoisista asetelmista.

Jokerit Team - Pauhu 5-6 (1-2, 2-4, 2-0)

Ensimäisessä ottelussaan uudistunut joukkue pääsi heti mittaamaan tasonsa lohkon kärkijoukkue Pauhua vastaan. Ensimmäisessä ottelussa selvän 1-6 -voiton napannut Pauhu oli saalistanut syyskauden aikana otteluistaan ainoastaan voittoja, joten joukkueen voittaminen tiedettiin hyvin vaikeaksi. Hyvällä itseluottamuksella pelannut Pauhu siirtyikin ottelussa 0-1 -johtoon noin neljän minuutin pelin jälkeen. Jokerit sai kuitenkin tasoitettua pelin vain parikymmentä sekuntia Pauhun johtomaalin jälkeen Mikael Toivosen komealla ilmaveivimaalilla. Pauhu siirtyi toisen erän alussa 1-3-johtoon, mutta Jokerit tuli jälleen tasoihin Tommi Kivisojan sekä Toivosen maaleilla. Pari minuuttia 3-3 -tasoituksesta Pauhu kuitenkin iski 21 sekuntiin kaksi maalia ja Jokereiden epäonneksi vielä kolmannen vajaa minuutti ennen toisen erän loppua. Kolmannen erän hyvästä kiristä huolimatta Jokerit ei enää saanut kurottua Pauhun kolmen maalin johtoa kiinni, joten äärimmäisen tehokkaasti maalipaikkansa hyödyntänyt Pauhu vei ottelusta pisteet mukanaan ja jatkaa näin edelleen tappioitta sarjassa. Jokereiden osalta ottelu oli kuitenkin selkeä parannus kauden ensimmäisestä kohtaamisesta, mutta aivan vielä se ei riittänyt Pauhun kaatamiseen.

SC Ryijy - Jokerit Team 5-12 (1-5, 1-2, 3-5)

Päivän toisessa ottelussa Jokereiden vastaan asettui lohkon toiseksi viimeisenä ollut SC Ryijy. Läpi ottelun raivokasta taistelua esittänyt Ryijy ei kuitenkaan pystynyt täysin haastamaan sinipaitoja, sillä Jokerit siirtyivät jo ensimmäisessä erässä kuuden minuutin kohdalla 0-4 -johtoon. Tämän jälkeen maaleja ei nähty aivan samaan tahtiin kuin vasta kolmannessa erässä, jossa nähtiin yhteensä kahdeksan maalia. Jokerit johti ottelua parhaimmillaan jo lukemin 3-12, mutta hyvin taistellut SC Ryijy sai taistelustaan palkintona kaunisteltua loppulukemia viimeisten minuuttien aikana. Ottelu oli Jokereiden kannalta hyvin positiivinen, sillä aikaisemmin kuluvalla kaudella päivän toiset ottelut olivat olleet sinipaidoille hyvin vaikeita. Tällä kertaa onnistumisia tuli laajalla rintamalla ja ottelu antoikin joukkueelle hieman lohdutusta Pauhu -ottelun pettymyksen jälkeen.

Jokereiden osalta III-divisioona jatkuu jo kuluvan viikon lauantaina todella tärkeällä ottelulla, kun vastaan asettuu lohkon kolmantena, kahden pisteen päässä Jokereista, oleva LIK. Joukkueiden kauden ensimmäinen kohtaaminen oli hyvin tasainen, jossa Jokerit nousi kolmannessa erässä tappioasemasta voittoon, joten tulevastakin kamppailusta on odotettavissa hyvin tasainen. Ottelu pelataan Koskenkylän Agricola -hallissa klo 10. Tervetuloa seuraamaan joukkueen taistelua tärkeistä sarjapisteistä!