Teamille viides perättäinen voitto III-divarissa

23.11.2015

Jokereiden miesten farmijoukkue jatkoi vahvoja otteitaan menneenä viikonloppuna, kun se kaatoi hyvän alkukauden pelanneen DR:n lukemin 6-5 Myllypuron Arena Centerissä pelatussa kamppailussa. DR antoikin todella tiukan vastuksen Jokereille ja ottelu olisi voinut päättyä myös vastustajajoukkueen juhliin. Kolmannessa erässä DR ojensi jäähyjen muodossa Jokereille voiton avaimet käsiin ja vahvan ylivoimapelaamisen ansiosta Jokerit sai käännettyä ottelun voitoksi viimeisen 15 minuutin aikana.

DR
lähti otteluun erittäin aggressiivisella karvauksella ja Jokereilla olikin ajoittain hankaluuksia pelin avaamisen kanssa. Ensimmäisessä erässä nähtiin kuitenkin vain yksi maali, jonka teki sinipaitainen Jokerit ja näin lukemat olivat ensimmäisen erän jälkeen 1-0 Jokereille.

Toisessa erässä DR jatkoi edelleen hanakkaa karvaustaan, joka tuottikin tulosta ja terävästi maalipaikkansa hyödyntänyt DR siirtyi toisen erän puolivälissä jo 1-3 -johtoon. Jokerit onnistui vielä toisen erän lopulla kaventamaan lukemat 2-3:een, joissa siirryttiin ottelun viimeiseen erään.

Kolmas erä alkoi Jokereiden kannalta harmillisesti, kun joukkueelle tuomittiin vajaan minuutin pelin jälkeen kahden minuutin rangaistus. DR käytti ylivoimansa hyödykseen ja siirtyi 32. minuutin kohdalla 2-4 -johtoon. Peluutustaan kolmanteen erään tiivistänyt Jokerit alkoi hiljalleen saada hyviä pallollisia vaihtoja toisensa perään, joka tuottikin Jokereille ottelun ensimmäisen ylivoimaan, kun ottelua oli pelattu noin 35 minuuttia. Jokerit kavensi Elvis Augin toimesta ottelun 3-4:ään, kun jäähtyä oli ehtinyt kulua vain 2 sekuntia.

Jokereiden pirteä peli jatkui tästä ja DR joutui kerta toisensa perään turvautumaan jäähyn arvoisiin rikkeisiin sen yrittäessä estää Jokereiden maalintekoaikeita. Jokerit iskikin kolmannessa erässä neljän ja puolen minuutin aikana neljä ylivoimaosumaa, joiden myötä sinipaidat siirtyivät ottelussa 6-4 -johtoon. DR onnistui vielä kertaalleen maalinteossa, mutta sen viimeisten minuuttien rynnistys ei tuottanut enää tulosta, joten Jokereille tärkeä voitto lukemin 6-5.

Jokerit oli ottelussa hankaluuksissa DR:n aggressiivisen karvauksen kanssa, mutta onneksi joukkueen ylivoima oli kauden parhaassa vireessä, sillä muuten pisteet olisivat voineet jäädä vastustajalle.

Jokerit Team pelaa syyskaudella vielä kaksi ottelua, kun se kohtaa 5.12. ÅIF II:n sekä 19.12. Majurit. Sarjataulukossa Jokerit pitää hallussaan kakkossijaa kuudella voitolla ja yhdellä tappiolla, jonka se kärsi hienon alkukauden pelanneelle Pauhulle. Pauhu johtaakin sarjaa puhtaalla pelillä ja on ansaitusti lohkon piikkipaikalla seitsemän kierroksen jälkeen. Farmijengi toivottaa kaikki tervetulleiksi seuraamaan joukkueen otteita joulukuun otteluissa!