Miesten Team -joukkueen pirteä alkukausi sai jatkoa viikonloppuna

02.11.2015

Jokerit Team kohtasi pyhäinpäivänä Campo Sportcenterissä pelatussa ottelussa Liljendal IK:n. Molemmat joukkueet olivat aloittaneet kauden kohtalaisen hyvin ja molemmilla oli tileillään kaksi voittoa sekä yksi tappio. Jokerit vahvistui viikonlopun otteluun, kun joukkueeseen liittyivät edustusjoukkueessakin esiintyneet Karim Sekkouri sekä Elvis Aug. Joukkue lähti jälleen kolmen ketjun voimin pyörittämään peluutustaan tavoitteenaan pitää hyvää tempoa yllä läpi ottelun. Kolmannessa erässä laaja rosteri kantoi jälleen hedelmää ja Jokerinippu vei tasaisesta ottelusta pisteet lopulta lukemin 7-4 (3-2, 0-2, 4-0).

Liljendal IK tarjosi lauantain kamppailussa tiukan vastuksen Jokerinipulle. Jokerit vei ensimmäistä erää hienokseltaan ja johti ottelua ensimmäisen erän loppuhetkillä 3-1, mutta Liljendal onnistui kaventamaan 3-2:een vain parikymmentä sekuntia ennen ensimmäisen erän päätöstä.

Toisessa erässä asetelmat vaihtuivat ja LIK siirtyi ottelussa kuskin paikalle. Jokereiden peli alkoi hieman hapuilla hyvän ensimmäisen erän jälkeen ja LIK onnistuikin maalinteossa kahteen otteeseen, Jokereiden jäädessä toisessa erässä ilman maaleja. Liljendalilaisilla olisi ollut paikat toisessa erässä useampaankin maalin, mutta Jokereiden onneksi vastustajan ruuti oli tällä kertaa hieman märkää.

Kolmannessa erässä Jokerit jälleen piristyi ja siirtyi kahdella salamaosumalla 5-4-johtoon. LIK haki ottelun lopussa tasoitusta ilman maalivahtia, mutta tämä yritys kääntyi Jokereiden eduksi sinipaitojen iskiessä kaksi osumaa tyhjään maaliin.

Miesten Team -joukkueen ottelut jatkuvat jo ensi viikonloppuna, kun vastaan asettuvat KorsKa sekä Blackbirds II. Molemmat joukkueet tiedetään ennalta koviksi vastustajiksi. Viime kaudella II-divisioonassa pelannut KorsKa on aloittanut alkukauden odotetun vahvasti, joskin hävisi hieman yllättäen kaksi viikkoa sitten nousijajoukkue DR:lle. Toisen ottelun vastustaja Blackbirds II ei ole onnistunut vielä avaamaan voittotiliään, mutta on pelannut hyvin tasaiset ottelut mm. lohkon ennakkosuosikkeja Korskaa sekä Pauhua vastaan. Jokereiden onkin pystyttävä parhaimpaansa kummassakin ottelussa, jotta voitoista voidaan taistella. Ottelut pelataan Rajakylän Campo Sportcenterissä 7.11. klo 16 sekä 19, tervetuloa kannustamaan joukkue voittoon!